Vinn biljetter till Sator på Trägår’n

Tävlingen är avslutad!
Vinnarna är:
fbkjontebus
KiMe
MSvab
Nettan.N
stumanxTack för alla bidrag!

 

SATOR släppte den 25 februari albumet “Under the Radar” och begav sig därefter ut på en omfattande Sverigeturné. Den 9 april kommer turen till bandets andra hemstad Göteborg där bandet planerar att inta och utifrån rockhistoriens alla tillgängliga knep och grunder fullkomligt explodera inför ett laddat Trägår’n.

Mottagandet av “Under the Radar” och succén med den pågående turnén talar sitt – att efter over 20 years of rock ‘n’roll är SATOR fortfarande ett av Sveriges i särklass bästa rockband både live och på skiva. Med lika delar Ramones, Motörhead och Beatles, en låtlista fylld med hit-nostalgi kryddad med nytt material kan det inte bli annat än en fantastisk kväll med detta klassiska rockband.

SATOR visar på ett uppfriskande sätt att gammal inte bara betyder att man är äldst – utan att man fortfarande kan vara riktigt, riktigt bra också. För realiteten är den att ytterst säkra källor gör gällande att SATOR 2011 helt enkelt är bättre än när bandet faktiskt var bäst.

Så ta nu chansen att vinna biljetter till SATORs konsert på Trägår’n. Det enda du behöver göra är att motivera varför just du ska få chansen att gå och se detta klassiska band göra det dom efter over 20 years of rock ‘n’ roll fortfarande lever för och dessutom gör så fruktansvärt bra.

SATOR – still right and you’re wrong

Tävlingsregler

5 vinnare får 2 biljetter var till Sators konsert på Trägår’n i Göteborg den 9 april. Tävlingen är endast öppen för Spotify Premium-användare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är gjord av Sound Pollution. Tävlingen slutar 23.59 den 7 april 2011. Vinnaren utses av Sator och Sound Pollution, beslutet kan inte överklagas. Vinnarna kontaktas via e-post. Alla insända uppgifter raderas efter tävlingens avslutande.